...

Jag klarar inte av mer,:(


Fan

mamma vet om allt, hon har hittat mina aneroxi-bulimi anteckningar och läst allt, hittat mitt förråd och tabletter.
Jag mår så jävla dåligt att jag tror detta bara är en hemsk mardröm, ingen skulle ju någonsin få veta.
nu hotar hon med allt möjligt, slänga vågen, vård och ha uppsigt över allt jag spänderar pengar på. FAN.
Jag är ju inte ens smal, jag är ju fortfarande tjock? Framtiden kommer bli så jävla svår, jag klarar bara inte av det här. Jag kan inte bara släppa tanken om att väga 38kg till sommarn, det är ju mitt mål?

men om jag går ner i vikt kommer det inte bli någon USA resa till sommarn, och jag förstör för alla. vad fan ska jag göra.

(pappa vet inget, mamma ska ge mig en chans, men märker hon av något mer kommer hon berätta)

snälla hjälp mig, Vad ska jag göra?


I'll stay a kid at heart if it so kills me.

7kg är det kvar, så jävla mycket kvar.
Om 2 kan jag sluta äcklas av mig själv.
Om 3 kan jag börja tycka om mig själv.
Om 4 kan jag kan sluta gömma mig under lager efter lager med kläder.
Om 5 kan jag börja imponeras av mig själv.
Om 6 kan jag märka andras avundsjuka blickar.
Om 7 så kan jag älska mig själv.





Nyttig

Jag ska vara så lycklig över att ha fått möjligheten över att vara människa egentligen, och kunna leva.
det är precis vad jag tänker göra, satsa på livet och kämpa mig igenom allt.


Jag tänker leva igen.


Onsdag

Idag sa en kille i min klass till míg att jag är söt...
och en annan kille C sa att jag hade fint långt hår...
lite konstigt liksom.



...

Jag saknar inspiration, det finns inget värt att kämpa för längre.
Att gå ner i vikt igen känns verkligen helt omöjligt, och jag kan inte ens kontrollera mig själv. Det enda jag gör är att tröst-äta... det enda jag vill är att vara smal och fin hur mycket jag än måste kämpa för det. Men jag kan bara inte.

Jag får jag inte träna under hela veckan heller, och jag har inte gjort mina läxor.
Jag känner mig bara så  himla korkad? Jag äter, sedan ligger jag och gråter och vill bara skada mig själv, fösöker spy ( det blir bättre...) men har inte lyckats få upp något av det jag ätit. siffran kommer alltså stiga ännu mer, helt oacceptabelt.

Jag är störst i klassen, jag är fetast av dom alla, jag är så jävla tjock! Jag förtjänar ingenting- Jag vill bara byta kropp. Men jag förtjänar inte ens att vara smal, jag förtjänar ingenting. Jag förtjänar att mobbad, den som alla kan få spotta på. Det kommer ju aldrig att gå. Jag kommer för all evighet att bara vara tjock. men det vill jag ju inte? men det är så det kommer att bli.
Jag hör inte hemma här, varje gång jag ser mig i spegeln är det någon annan som ser tiillbaka, det är inte jag.

hets

hetsade tre smörgåsar och jordnötssmör... fan det var den sista hetsen alltså, nu ska jag fan inte leva me 
ångest längre-står inte ut!!
imorgon är en ny dag, och då ska jag inte sabba den, inte dagen efter det, eller dagen efter den heller.


Återigen måndag...

trots då att jag känner mig meningslös den mesta av tiden är det bra att det finns en som fått mig att skratta på ricktigt idag, härligt.
vikten är fortfarande skämmig,
- 1 dl havregrynsgröt
- 1 vegetarisk rund bullaktig sak?
- röda vindruvor
- cola zero

detta är vad jag idag lyckats proppa i mig, försökte att göra jumping jacksen det första när jag kom hem, men det är helt meningslöst. foten är fortfarande svullen och just nu helt blå, :( sadface.
Jag får helt enkelt göra extra många benlyft och sittups? någon annan slags magövning som bränner kalorier?

Imorgon har vi temadagar i skolan om samlevnad och sånna saker (kuul, eller inte)
det positiva är iaf att vi på morgonen ska kolla på film- 1000 gånger starkare. Har facktiskt aldrig sett denna, men alla säger ju att den är sjukt bra och att man ska känna igen sig i den... förhoppnigsvis kanske jag kan undgå middag imorgon med, helt onödigt enligt mig. Frukost tycker jag skulle vara huvudmålet och sedan lunch typ runt klockan 12, sedan inget mer "matacktigt" iaf. Jag menar, jag äter ju middagen men jag kan ju inte bränna bort det kalorierna när man måste göra läxa osv? det typ bara lagras... det kanske bara är jag som är konstig? Jaja borde antagligen göra lite pluggande nu, men det är trots allt första dagen, och det borde vara okej att slappa lite... så pluggar antagligen imorgon istället, för tänker inte gå till kyrkan iaf.


It makes me sad...

Ska hitta någonting som jag kan bära på kalaset, men allt sitter tajt, tajtare en någonsin.
har ju bara haft tights och tjocka tröjor under lovet, och nu kan jag inte ha någonting annat.
allt främhäver bara allt mitt fett, och jag ser ut som en uppstoppad korv, middag har jag ätit med. blev bokstavligen tvingad.

Nu har jag iaf tagit på mig svarta tajta jeans (som annars brukar vara mer pösiga), och en randig gammal pösig tröja, fin man känner sig då, stackars morfar kommer skämmas ihjäl för mig. ..


Dagens


Ska endast dricka vatten idag, till klockan fem iaf då morfar ska ha kalas... men innan det är det bara h2o som gäller, pappa kan inte tvinga mig äta middag.


BIGGEST

46.3kg
Nu är det bara ner som gäller.


You can't bring me down, i'm too strong...

Det ska jag sträva efter.
vikten är en sak, en slags belöning när man gjort allt man kan, eller tvärtom. men det som verkligen betyder något är kampen och viljan av att lyckas och aldrig ge upp. strävan efter att nå målet.


ska börja blogga på allvar snart.


har haft sådan ångest både idag och framförallt också igår.
Jag hade lyckats fixa vågen och siffran som visade sig var den högsta jag någonsin haft, jag blev så jävla chockad att jag ställde mig på vågen säkert 10 gånger innan det var uppenbart. 46.7 kg + 1.7 kg från startvikten!! enligt mitt schema borde jag ligga runt 42klio nu men nej. så jävla misslyckad är jag, kan likaväl gå och dö!!! fan jag hatar allt!
okej...(pust)... igår så skulle jag iaf med min familj till ett vattenpalats, det tog emot jävligt mycket var så jävla hemskt att bära bikini med en massa fett som kröp utanför. Jag mådde så jävla dåligt att stå där i folkmassan med det tunna på kroppen. fyfan. sedan blev det ju inte heller bättre av att några från min skola var där, some creepy guys från skolan som stirrade..
senare när jag kom hem bár jag och pappa iväg för att träna dubbelpass (4 timmar) vilket kändes sjukt bra! att få bränna bort allt jävla fläsk!
och vet ni vad?? sista kvarten spelade jag match mot en äldre kille, och jag ramlade som för några veckor sedan och vrickar foten ricktigt illa (igen, på samma ställe, fast denna gång bara på ena sidan)

- Jag har problem med mina fötter och har extremt lätt för att vricka och skada dom
pappa säger att läketiden kommer vara 3-6 veckor den här gången, och att jag bara ska göra fotövningar innan jag får lov att springa, göra jumping jacks eller annan träning! FORGET IT BITCH! Jag tänker fan inte, vill inte sitta stilla och bara bli fetare, rota i skafferierna. fan!!. och bli matad av rent fett vid middag :'(

Idag har jag knappt kunnat stödja mig på foten, eller ens kunnat göra någonting alls. Jag fick ställa in min inplanerade 2 timmars promenad, och pappa fick köra ner mig till stallet idag med bilen.
Idag har jag haft utegångsförbud typ och vart tvungen att vila trots detta underbara vackra väder:( detta gjorde mig olycklig så jag har hätsatt. Jag tänker inte berätta mer, mår så jävla illa.
Jag försökte verkligen spy idag, men har bara lyckats få upp slem, jag försöker och försöker men får verkligen inte upp någonting... någon som har något bra tips till mig..? Har verkligen fösökt med detmesta, kanel, fingrar, tandborste, linjal.. ja ni fattar.

vet inte om man ser så bra? men knölen har iaf fått stryk, den är inte så stor i vanliga fall...


Tears come streaming down your face

 har fixat med vågen. Jag har gått upp i vikt. jävla fetto!!!!!!!
Jag är så jävla lat och fet.


Tisdag

hela dagen har tillbringats med pappa, gick la helt ok ändå.
vart i gbg vid östra, skulle bara ta ett par röntgen-blider, och sedan åkte vi för att storhandla(kan inte säga att det blev så lyckat, men men. )
pappa ska endast köpa produkter med rent onyttigt fett!! blir galen! jag bor så långt ifrån en matbutik man typ kan komma, och får aldrig chans att köpa zero drycker, tuggummi (förutom när det är skola då) enligt min far är detta inte bra, utan man ska äta rent fett från köttklumpar. min pappa är lite utav en stenålders-människa, och jag följer inte direkt de fotspåren. xd. men imorgon har jag fått klipptid i centrum, mamma ska köra mig in och sedan kan jag ta bussen hem. jag ska ta denna chansen och handla i mataffären för att fylla upp ett litet förråd hemma med saker som tuggummi, halstabletter osv. Gud vad jag hoppas att det finns celsius, har hört mycket bra om den drickan, att den smakar gott (finns i olika smaker ) och bränner kalorier!! men tvivlar dock på att det finns. ska också köpa dulco, har aldrig prövat det innan...
nu ska jag plocka fram allt tills imorn och träna lite.
godnatt and think thin, believe in thin.




så fin.


ska börja uppdatera snarast igen:)

http://www.youtube.com/watch?v=QhuVO3JGZ8E&feature=g-all-u&context=G238dcf1FAAAAAAAAGAA
saker har hänt, vikten inte särskilt bra... men nu är det lov och nya tag! ska verkligen vara smalare innan skolstarten igen. det svåra är bara att pappa är hemma hela veckan...så det blir tyvärr ingen fasta någon dag alls :(

idag har lite av allt möjligt passerat infarten genom munnen, och parkerings huset är rätt överfullt. så nu får bilarna parkera i andras små magar (hihi). Red ut imorse med E, ricktigt mysigt och härligt väder:) när jag kom hem har jag bara slappat, inte tränat överhuvudtaget... kännt mig lite halvkass, så lika bra att vila så en inte blir sjuk igen, (antar jag?) men imorgón ska jag städa, träna, skriva köp-lista, TRÄNA <3 står iallafall högst på göralistan!

Härligt med lite vår väder, när snön och isen tinat bort kan man ta på löparskorna och springa igen<33 längtar sjukt mycket efter att springa alltså. vår kom kom kom!

Jag tänker inte dö tjock.

Jag har planerat ungefär hur hela min nästa vecka kommer se ut, eftersom att jag då får träna igen <33 ingenting kan stoppa mig då! kommer verkligen bara springa runt 24/7 och bränna allt jag kan tills jag svimmar. för det är nu eller aldrig, måste låta kilona gå, längtar till nästa vecka, då jag kan vara fri igen.

Dagens intag:

frukost: en stor tallrik flingor + mjölk + mycket sylt lunch: skinksås*(glömt av vad de heter!) + spagetti middag: äggsås + fisk + ris kvällsmat: A-fil + sylt + havrekuddar Mellanmål: två risenta, ett glas oboy, ett glas sprite zero + ett tuggummi OJ OJ OJ OJ OJ

vill vara frisk

Känner mig helt handikappad, är sjuk och får inte röra på mig alls hela den här veckan eftersom att det är influensa.
Pappa är hemma och matar mig hela dagen, och vaktar.
klart att det enda som händer är att siffrorna bara stiger och stiger!
Jag vill bara träna, träna, träna nu.
kan inte heller få gå på min 4 timmars träning imorn. FML.
men jag tror pappa sover så ska bara städa på mitt rum lite, och sedan köra ett pass i mitt lilla rum med armhävningar, sittupps, benlyft... synd att jag inte kan göra jumping jacks.


RSS 2.0