jävla fredag

Ångest attack på hög nivå just nu, snart dör jag, kommer strax bara skrika i hela jävla huset. skrika som om jag vore nära döden, jag måste ut och springa - men det är försent.
jag har blivit tvångsmatad hos farmor och blivit utsatt för en JÄVLA massa tjöt!!!! argh!! Jag blir så förbannad.
inte nog med det skulle jag handla med pappa, hittade ingen kvarg och det blev fet jävla youghurt-.- sen så sa pappa åt mig att springa iväg och plocka lösgodis, men jag ville inte. men då typ sa han att jag måste? så jag bara plockade, och blev spyfärdig av att bara se(Jag var ju också redan så jävla mätt) jag kom tillbaka med godispåsen, och då har pappa också tagit en massa choklad kakor och annan skit också? varför!? nu ska ju vi ha sånt "mysigt" fredagsmys, varför inte bara fruktsallad?! jag vill ju verkligen inte ha, är inte sugen liksom? men ändå känner jag mig tvingad, som om jag inte äter godis kommer dom bli förbannade??
en sån jävla cp situation, detta inlägg är helt random men jag vet inte vad jag ska göra av ångesten när jag inte kan träna!!

förresten så tror jag pappa vet allt (snarare säkert vet) så nu är han på mig som en jävla hök också, fan ta mig härifrån, ge mig semester från världen.
inte blir det bättre heller när man ska va i kyrkan hela helgen, 5 timmar imorn, och 1-2 timmar på söndag.
nu ska jag träna magen lite, så den inte känns lika svullen.... kanske går och lägger mig för att bara skita i allt också???
det enda jag vill är att dom som inte har något vettigt för sig ska stänga käften och sluta gnälla, bry sig om sitt eget istället.
fml säger jag bara.


PÅ FREDAG

Jag börjar blogga igen på fredag:)
Ja ska starta på en ny bubbla, inte bara dela med mig av alla negativa tankar som man enkelt kanske öser ut... inte så kul att läsa förstås... men ska försöka låta mer positiv, men förklarar mer på fredag:)

förresten.... idag så hörde jag ett gäng med tjejer som är ett år äldre en mig (dom går i 9:an) snacka en massa kalorisnack, jag vart nyfiken och lyssnade såklart:
första tjejen: alltså jag vill inte äta kalorier alls!!
nr2: nä, kan du kolla hur många kcal en ... innehåller??
nr3: tjejen med mobilen kollar, samt säger: vi borde köra på vattenfasta typ på fredag.
det andra två: ja vilken bra ide!

vet inte ricktigt vad man ska tro, om det är sant eller om dom bara gjorde narr av saken, svårt att avgöra.
ricktigt skumt var det iaf! men godnatt alla kämpar.


i will be thin.


Inte haft ork att skriva...

det händer så sjukt mycket och allt bara snurrar, vågen är borta och därför har jag panik, mamma hade läst min dagbok, nu överlever jag på ett måttband, och sist jag gjorde det gick jag upp 2kg!:(
men nu ska jag ta mig snart ut och fota, jag skriver så snart som jag får lusten tillbaka!


thinspo




Hemma igen:)

Jag har kämpat mig igenom helgen vilket var jävligt tufft (rent ut sagt) inte bara fysiskt utan mest psykiskt. Jag kände ingen där och jag kan ju inte direkt säga att jag är den som vågar prata så direkt mycket... men jag stannade iaf till imorse, och överlevde, är rätt stolt facktiskt! imorse var det tävlingar som gällde och jag kom etta men det känns inte som jag är värd pokalen, ge den till nån annan istället.

Nu hemma har jag ätit både nötter och druckit oboy, viket har resulterat tre finnar, faan!! å jag blir så trött, inte ens gott... som tur e så är dom inte jätte stora:/ men ändå...

Imorgon är det invägning som gäller, och efter skolan ska jag till u-m och prata typ. sedan kommer dagen gå ut över att plugga, får se om jag kanske hinner med en löparrunda!




Jag är så feg...

Jag vågar inte fråga mamma om dagboken.
borde jag? eller ska jag bara låta det glömmas?






förlåt för dålig uppdatering!

Vart ska man börja? vet inte senast jag bloggat men har inte haft orken att göra det. Det som sitter och trycker på hjärnan mest just nu är att jag tror att mamma rotat i mitt rum och hittat min aneroxia-dagbok och gömt den!!
för det första: man läser inte andras dagböcker och för det andra man slänger inte andras dagböcker?! Jag har nu letat igenom delar av huset, vilket är lönlöst! Jag får helt enkelt be om att få tillbaka den ikväll när hon kommer hem, vilket kommer leda till att hon kommer lita på mig mindre, börja snacka om en massa onödiga saker, och fråga vad hon gjort för fel. suck. men boken ska jag ha tillbaka!

i förrgår var en bra dag, jag åt inte alls mycket, fast blev tvingad till att äta kvällsmat:(
Jag sprang 6km med min killkompis J som cyklade bredvid vilket resulterar till att räningen blev allt mer jobbig! senare gjorde jag 1500jumping jacks.

igår tränade jag efter skolan och åt inte mycket då heller (har ingen matlust längre alls)

Nu har jag precis ätit glass som pappa insisterade med och det känns som om hela magen ska explodera och jag är sjukt mätt. Jag tänkte gå en promenad efter skolan men gjorde det inte utan skällde på vädret istället. suck, skulle ändå behövt mer frisk luft och lite rörelse.

men jag taggar denna helgen istället, imorgon ska jag på träningsläger som pappa anmält mig till, och jag känner ingen så jag är ricktigt nervös! men hoppas att det blir ricktigt krävande så att det blir en bra invägningssiffra på måndag:)







Tänkte också passa på att svara på en kommentar:

Jag är lika lång som du men väger 64. Jag gick ner 24 kg i somras, och vill gå ner 14 kg till så att jag väger 50. Hur ska jag göra? Hur mycket ska jag äta? Hur mycket ska jag träna? Hjälp!! Hur lång tid tar det? Detta kommer bli mitt livsstil.


Rädd att du kanske frågar fel person, men för de första kan det ju vara bra att börja räkna och hålla extra koll på kalorierna, försök att dra ner på tomma kalorier så mycket som möjligt och fixa till en god smoothies istället (du kan få unna dig godis ibland också) Att sätta upp träningspass är jätte viktigt, se till att träna lite varje dag och vissa dagar mer intensivt. Ett bra sätt att träna kan vara att efter jobbet/skolan jogga eller gå en runda ute i det friska vädret!

Själv brukar jag alltid köra lite situps innan jag lägger mig eftersom att förbränningen hålls igång under natten, ät inte senare än klockan 19-20.00 då det övergår till fett under natten. Pröva på shapeup appen, där kan du hålla koll på dina in-och uttag+ också räkna ut hur lång tid det kommer ta för just dig att nå ditt mål.

Kom ihåg att starta med små mål och inte se det stora hela slutmålet (svårt jag vet) denna vecka vill jag gå ner x antal gram i vikt. (t.ex. 0.5kg)

Men jag antar att du redan har koll på det mesta jag skrivit eftersom att du redan lyckats gå ner så pass mycket, verkligen imponerad av dig, egentligen borde det ju vara dig som man ska fråga om råd!! Hur gjorde du för att gå ner 24kilogram??


mår illa

ätit pizza...bläää


I'm on my way


ska äntligen få träna för första gången på flera veckor!!! wieeee:D
Här ska brännas elaka kalorier(:
bara jag som älskar Phil Collins och alla disney låtar??
+ att idrotten var instäld idag:(



http://www.youtube.com/watch?v=niumcjEj55A&feature=autoplay&list=PLC33B525D8BF91681&lf=mh_lolz&playnext=4am

 


8/3 torsdag

Dag 2. Hur lång är du? Tycker du om din längd?
Sist jag mätte mig var jag 1.64 lång, fast vet inte om jag kan hu växt nån cm till (?)
Jag tycker facktiskt inte om min längd, skulle vilja vara kortare...


Varje gång vid släkttillfällen, så är alla på mammas sida så korta, och när jag kommer där mycket längre får jag känslan av att jag är"jätten"!


Dag 1:

Dag 1: vad du väger nu och vad din drömvikt är.
Just nu skiftar min vikt omkring ca 46-47kg, vilket också är min högsta vikt någonsin.
Min drömvikt är helt klart att väga 38kg!


30 dagar och 30 frågor

30 DAGAR
Dag 1. vad du väger nu och vad din drömvikt är.
Dag 2. Hur lång är du? Tycker du om din längd?
Dag 3. Din favorit thin-inspration bild, samt VAD det är som gör henne på bilden som din förebild.
Dag 4. Din största rädsla för att gå upp i vikt är..
Dag 5. Varför vill du verkligen gå ner i vikt? Gör du det för din egen skull?
Dag 6. Hets äter du? Om ja, varför tror du att du gör det?
Dag 7. Vet dina föräldrar att du försöker gå ner i vikt? Bryr de sig?
Dag 8. Din/Dina träningsrutiner.
Dag 9. Har någon kommenterat din vikt negativt?
Dag 10. Vad är det svåraste som du har fått ge upp under din viktminskning?
Dag 11. Din favorit-thinspo blogg? Varför just den?
Dag 12. Vad äter du vanligtvis under en dag?
Dag 13. Förlorar du vikt hälsosamt eller icke-hälsosamt?
Dag 14. Vad är ditt ultimata målvikt? När tror du att du kommer nå den?
Dag 15. Är du vegetarian eller vegan? Om du är det, har det hjälpt dig att gå ner i vikt?
Om du inte är det, har du någonsin funderat på att bli det?
Dag 16. När bestämde du dig för att gå ner i vikt?
Dag 17. Har du en ätstörning?
Dag 18. Vilken mat är din svaghet?
Dag 19. När är den senaste gången du åt snabbmat?
Dag 20. Favorit diet?
Dag 21. Vilken är din klädstorlek?
Dag 22. Vilken är din lägsta vikt? Hur och varför gick du upp i vikt?
Dag 23. Spelade media in när du bestämde dig för att gå ner i vikt?
Dag 24. Hur känner du inför begreppen pro-ana/mia?
Dag 25. Har du någonsin spytt? Om du har det, beskriv din första erfarenhet?
Dag 26. Vilken form av träning använder du dig mest av för att gå ner i vikt?
Dag 27. Hur känner du för att vara i närheten av mat?
Dag 28. Vill du ha mellanrum mellan benen? Varför?
Dag 29. Din definition av vad som är vackert.
Dag 30. 10 fakta om dig! Och vad väger du nu?

kopierade testet på http://workitout.blogg.se/ (hoppas de var okej!)
detta är en ricktigt bra och inspirerande blogg tycker jag, klicka!:)

Mars 7

Jag vet varför vågen står stilla, jag vet varför jag äter som jag gör, det beror inte på att jag inte vill gå ner i vikt utan saken är den att jag är rädd.

Jag har bara gått upp i vikt sen mamma kom på mina tankar om aneroxia-bulimi, varje gång i hennes närhet bankar mitt hjärta 1000slag snabbare, och jag äter gjärna när hon ser- fast det är en sjukt otäck och hemsk känsla(bara för att hon ska se att jag äter)...Jag äter så jävla mycket - inte för att egentligen är sugen, utan bara som tvångstankar jag har... jag vågar inte fasta ifall om dom skulle komma på mig, och ooooo jag blir galen av allt, alla tankar och fler tankar!! vill bara vara smal, få gå ner i vikt, få väga hur mycket jag vill och slippa allt tjat om mat hela tiden, bara få slippa äta!"PUNKT"







Onsdag 7/3



Dags att plugga...
maten idag rent ut sagt åt helvete, men jag har inte ätit någon choklad iaf, eller godis om inte klubba räknas"


Tisdag 6/3

Frukost:
en äggvita med lite rälost, lite mer än 1dl flingor med 2tsk hallonsylt och en kopp grönt te + chili.

Mellis: 1 halstablett, lite annanas mos, ärtor och en liten melon kub...
dricka (som jag nu ser innehåller sjukt mycket kcal!!):(
en liten bit choklad (berättar vrf senare!!)
2 karameller och tuggummin (tillåtna)

Middag: köttfärsås, pasta med ägg och majs i. (tror lite annanas kross också...)
+ 1 chili

Övrigt: hamnade lite på lunchen där, men ska bara äta 1/2 med lite smör och ost idag mer (konfan) men förövrigt inte alls nöjd med dagen...



fick bli ett snabbt inlägg, för ska till kyrkan, ha en bra dag alla<3


That strength in your stare.

JAG FÅR INTE LOV ATT ÄTA ONYTTIGHETER, DVS GODIS, KAKOR ETC T.O.M DEN 12/3 DVS NÄSTA MÅNDAG!

LÅTER KANSKE RÄTT SIMPELT, MEN HAR VERKLIGEN ETT BEROENDE AV SOCKER NU VILKET JAG DESPERAT VILL BLI AV MED! SÅ NU KÖR VI... OM JAG FAILAR KOMMER DET SÄGAS PÅ BLOGGEN, MEN JAG HOPPAS ATT JAG INTE GÖR DET, UTAN KLARAR AV EN ENKEL VECKA...


That feeling inside

Dagen:
1dl havregryns gröt med sylt + 2 chili
lite gurka och majs + 1/2 knäckebröd med lite smör och grillkrydda på - vid lunchen.
middag: pasta med köttfärsås + majs

Övrigt och onödigt:
1 stor bit kaka
1 styck chokladboll
1 varma koppen- ädelost med special K och solros kärnor
tuggummin
tre karameller

Är påväg att fixa iordning oboy nu också.

INGEN NYTTIG DAG DIREKT VS.

Dagen har annars vart seg, skulle hellre vilja stanna kvar på äldreboendet och praoa en vecka till...
Jag har tänkt på dom hela dagen, hur Lisa sitter i sitt lilla hörne inmot köket, hur Kajsa småpratar vid minsta lilla chans och väntar på att middagen skall serveras när det är ca 2 timmar kvar tills dess... hur calle spelar på pianot och hur (103 åriga damen) skrattar åt personalens rätt så kassa skämt... hur "krösamaja" skrämmer alla med sina spökhistorier och hur resten av tant-gänget stickar tröjjor i sina vanliga positioner ute vid kaffebordet.

Rätt skönt är det la kanske ändå att få slippa springa runt med kaffe osv, men inte vill man ha skola när det är en massa prov och elände, usch hatar skolan. men men dagen i allmänhet har vart seg, och jag har rent ut sagt inte få gjort ett skit på mitt slöjdarbete -.- jag bliir såå trött...
Jah har pratat med fina grannar och kännt mig ändå inte så slöö, inte förens nu iaf då jag ätit så mycket så jag knappt kan röra mig...
Imorgon blir en bättre dag, det lovar jag, för min egen skull.


blaaa

Imorgon börjar jag om, helt på nytt...ska försöka göra bloggen roligare och äta bra:)
har försökt typ hela dagen med att ändra header och tema osv, men det vill verkligen inte funka för mig...vet verkligen inte vad jag gör för fel!
men men...

Kanske ska lägga ut bilder på mig, någon som läser denna bloggen som skulle vilja det, eller har lite andra goa förslag på vad man kan göra?



vill ha denna bild som header.


främmande vatten



Jag har gått upp i vikt och bara fortsätter med det, mest för att jag är så rädd. skulle behöva en kram och bara gråta ut, men jag skulle aldrig låta nån krama mig, dom skulle få kväljningar bara om dom snudda vid mitt fett.
o så elak är jag inte.
Imorgon är sista dagen på praon, och jag ska på läger med konfan, ska försöka fasta så mycket det bara går när mamma inte är i närheten<3 nu ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis somna efter några ångestfyllda tankar.


RSS 2.0